Caută

Mai jos găsești o listă cu întrebările cele mai frecvente care mi-au fost puse și răspunsuri rapide la fiecare dintre ele. Dacă ai și alte întrebări mi le poți pune completând formularul de contact.

Ce este Lady Blue?

Lady Blue este un atelier de produse 100% handmade. Este locul în care pigmentul de culoare prinde viață, este locul în care se creează gramul de fericire care urmează să aducă cel puțin un zâmbet sincer pe chipul celui care îl v-a purta, folosi sau primii ca și cadou.

Este locul în care se pictează “tablouri pe tricouri” (tricourile pictate și nu numai), unde se aduce acea sclipire în accesoriile pentru evenimente și locul în care se creează magia cu ajutorul pensulelor, culorilor și originalității. Nu în ultimul rând, cele mai important element pentru noi fiind: dorința clientului nostru și feedback-ul său pozitiv.

Cu ce materiale sunt făcute customizările?

Produsele noastre customizate din materiale textile, sunt pictate manual cu ajutorul culorile pentru textile, rezistente la spălat, la temperatura de 30 °C. De asemenea, produsele din piele, sunt pictate cu ajutorul culorilor pentru piele naturală sau artificială.

Tricourile sunt de unică folosință? ("se iau culorile spălat?")

Culorile pe care noi le folosim, sunt special concepute să reziste la spălat. Este nevoie de o spălare mai delicată și anume la 30 °C. De asemenea, nu se recomandă folosirea înălbitorilor sau în cazul încălțămintei, nu se recomandă folosirea periuței. Încălțămintea, se șterge cu o lavetă umedă.

Produsele sunt oferite de voi sau trebuie să vă trimit eu ce produs vreau customizat?

Majoritatea produselor sunt oferite de către noi. Doar dacă ai tu un obiect anume/ piesă vestimentară pe care dorești să îl/o personalizăm noi, atunci este nevoie ca tu să ne trimiți acel item, iar de restul ne ocupăm noi, adică să facem ceva special din el.

Cum se calcă produsele pictate?

Produsele pictate se calcă pe dos sau peste locul pictat se pune o bucată de material din bumbac.

Cât timp durează livrarea?

Pentru produsele din categoria Vreau Custom, comanda durează între 3-5 zile lucrătoare. Pentru produsele în stoc, livrarea se face în următoarele 24 sau maximum 48 de ore.

Am comandat mai multe produse, vor sosi în același colet?

Da, produsele comandate vor fi livrate toate în același colet.