Caută

Politica de confidențialitate

Pentru orice altă informație necesară vă stăm la dispoziție și ne puteți contacta la atelier@ladyblue.ro

Ce date colectăm!?

Pentru realizarea comenzilor avem nevoie de date precum:

  • nume
  • adresă de e-mail
  • adresă de facturare (adresa stradală, oraș, județ, cod poștal)
  • telefon

Datele comunicate vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele comunicate mai jos. În cazul în care considerăm că datele comunicate nu sunt corecte, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea site-ului www.ladyblue.ro, respectiv accesul la realizarea comenzilor on-line.

*www.ladyblue.ro colectează date cu caracter personal pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului/ al clientului, în scopuri precum: validarea, expedierea și facturarea comenzilor, asigurarea accesului la serviciile oferite, contactarea clientului la cererea sa voluntară, contactarea acestuia în chestiuni de Relații cu Clienții. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, clientul sau utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare survenită, în cazul în care aceasta există. Clientul nu este obligat să furnizeze aceste date, dar ele sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

*www.ladyblue.ro nu solicită clienților sau utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc.), informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Garantează în același timp că datele personale ale unui utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai până la soluționarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Politica de confidențialitate www.ladyblue.ro se referă doar la datele furnizate voluntar de către client sau utilizator exclusiv pe site. Atelierul nostru nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț, la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara site-ului. De asemenea, nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste informații.